Tips för att ta hand om era fönster och balkongdörrar

Nu när Mockfjärds har avslutat de sista garantiärendena i vårt bostadsområde är det viktigt att vi kommer ihåg att ansvaret för underhåll och reparationer av fönster och balkongdörrar ligger på medlemmarnas ansvar enligt stadgarna. Genom att följa några enkla tips kan vi hålla våra hem i toppskick och undvika onödiga reparationer.

För att se till att era fönster och dörrar fungerar smidigt och effektivt, rekommenderar vi att ni smörjer alla rörliga delar, såsom öppningsmekanismen och hakarna på balkongdörrarna, med jämna mellanrum. På så sätt undviker ni onödigt slitage och förlänger livslängden på era fönster och dörrar. Här kan du läsa mer.

Det är också viktigt att ni tar hand om eventuella reparationer eller underhållsbehov i tid. Om ni upptäcker problem med era fönster eller balkongdörrar, kontakta oss så snart som möjligt för att få förslag om leverantör för att fixa eventuella problem. .

Nu när alla fönster och dörrar har utförts av Mockfjärds och ska vara hela och fungera bra, så kan vi tillsammans upprätthålla vår bostadsområdes höga standard och hålla våra hem i toppskick.