Vad ska jag göra själv?

Det är viktigt att ni plockar undan sådant som är värdefullt; kontanter, smycken, matsilver och värdefull konst. Även inredning/saker som står i vägen. Det kan vara lämpligt att förvara värdefulla saker och handlingar i bankfack. Se över att ni har en gällande hemförsäkring, gärna med allrisktillägg. Grovstädning av arbetsplatsen sker varje dag.

Den kontinuerliga finstädningen i lägenheten får ni själva ansvara för. Därför rekommenderar vi er att plocka undan småsaker i den mån det är möjligt för att få det så lättstädat som möjligt.

Efter färdigt arbete kommer vi att finstäda de utrymmen vi byggt om, övriga delar av lägenheten får ni städa själva.

För er som har husdjur och inte själva är hemma dagtid så rekommenderar vi att ni försöker hitta ett alternativt hem för dem under ombyggnadstiden. Detta för att undvika den stress många djur kan känna inför oljud och främmande människor samt att hantverkarna skall kunna utföra sitt arbete ostört.

Under byggtiden kommer det att finnas både verktyg, maskiner och material i er lägenhet och runt fastigheten. Föräldrar som låter sina barn leka med dessa är själva ansvariga för såväl inträffade olycksfall som vållande skadegörelse.