TVÄTTSTUGAN

Här kan du boka tvättid i tvättstugan

Huset har en tvättstuga på plan 1 som kan användas av alla boende i huset. Tvättstugan har sex tvättmaskiner, fyra torktumlare och tre torkskåp.  Det går att boka fintvätt och grovtvätt.

När du bokar en fintvätt får du tillgång till:

  • Två tvättmaskiner
  • En torktumlare
  • Ett torkskåp

Tvättmaskinerna har du tillgång till i tre timmar. Du får torka din tvätt upp till en timme efter din tvättid så länge det inte stör den som bokat efter dig.

När du bokar en ”grovtvätt” får du tillgång till:

  • En större tvättmaskin
  • En större torktumlare

Det ingår inte något torkskåp när du bokar grovtvätt. Du får torka din tvätt upp till en timme efter din tvättid så länge det inte stör den som bokat efter dig.

Boka tvättstugan online

Det finns möjlighet att boka tvättstugan via internet och via bokningstavlan utanför tvättstugan. Inloggningsuppgifter till internetbokningen får du från fastighetsskötaren CEMI, skicka en förfrågan genom formuläret nedan. För att boka och öppna dörren till tvättstugan via bokningstavlan så använder du nyckelbrickan som öppnar porten.

Kom ihåg att avboka ditt pass om du inte kommer att utnyttja din tid.

Du kommer bara in i tvättstugan om du har en bokad tid. När du öppnar tvättstugan så ser du vilken maskingrupp du får använda. Till den gruppen tillhör även en torktumlare och ett torkskåp. Till grovtvätten tillhör en stor torktumlare men inget torkskåp.

Skaffa inloggningsuppgifter

Det finns möjlighet att boka tvättstugan via internet. Inloggningsuppgifter får man också från fastighetsskötaren, skicka en förfrågan genom formuläret nedan.

Felanmälan

Innan du felanmäler kan du slå av huvudströmbrytaren och slå på den igen. Ibland fungerar maskinen efter den åtgärden.

Vid större fel kontaktar du Entema. Mer information finns på sidan om felanmälan