Snart är stambytet över!

Föreningens största renovering närmar sig sitt slut. De sista lägenheterna håller på att färdigställas i port 23 och därefter kommer entreprenören att återställa rördragningar i allmänna lokaler, bygga igen undertak i portarna samt brandtäta håltagningar och utföra städning av förrådsgångarna samt ta bort containrarna på gårdarna. 

I slutet av juni så kommer allt vara klart och projektet avslutas formellt. Om någon upplever att det finns olösta frågor eller ärenden om renovering i sin egen lägenhet eller allmänt i huset  så är det viktigt att ni snarast hör av er till styrelsen eller projektledaren så vi får hjälpas åt att reda ut saken. Detta har självklart varit ett jobbigt projekt för var och en men vi vill tacka alla som har härdat ut och samarbetat på ett konstruktivt sätt. Projektet har hållit sig inom budget och tidsramen har uppfyllts enligt plan vilket är extra glädjande. 

Styrelsen kommer efter sommaren starta upp arbeten med att se hur man kan rusta upp hisshallar, entrevåning och andra utrymmen så om det finns intresserade boende som vill delta i detta arbete så är ni välkomna att höra av er.

Styrelsen håller också på att planera för försäljning av de fyra lägenheter som är är tomma och  förhoppningsvis kommer ge ett bra tillskott till föreningens ekonomi.

Vi vill slutligen önska alla boende en skön och säker sommar! Var aktsam om ni grillar i närområdet och hjälp gärna grannarna med lite koll på varandras lägenheter om man är bortrest länge.

Hälsningar
Styrelsen
Brf Sjukhuset 3