Håll vår miljö ren och spara pengar – Vikten av korrekt sopsortering

Vi vill påminna er om vikten av att rätt sortera och slänga avfall i vårt bostadsområde. Vi är glada över att se att många av er redan gör det på rätt sätt, vilket hjälper till att hålla vår miljö ren och hälsosam. Men det finns alltid utrymme för förbättring, och vi uppmanar alla att fortsätta att lära sig om vilka typer av avfall som ska slängas i vilka behållare.

Som ni kanske redan vet, drabbades vi nyligen av ett stopp i vår sopsug, vilket kostade oss 30 tusen kronor att reparera. Detta visar vikten av att alla bidrar till att hålla vår sopsug fri från felaktigt avfall. Genom att göra det rätta kan vi minska risken för liknande händelser i framtiden och även spara på kostnader.

Vi uppskattar er samarbete och hoppas att ni fortsätter att ta ansvar för vår gemensamma miljö.