Är du orolig eller har frågor om stambytet?

Hej, 

Jag heter Jenny Rosell och arbetar med boendestödjande frågor på HSB. I samband med stambytet i Brf Sjukhuset 3, MBL 23–27 kommer jag att finnas tillgänglig för att på olika sätt bidra till att det fungerar på ett så smidigt sätt som möjligt för er som är boende med särskilda behov. 

  • Jenny Rosell
  • 010-442 15 33
  • jenny.rosell@hsb.se

Exempel på vad jag kan vara er behjälplig

  • Jag kommer att finnas tillgänglig via telefon och mejl måndag – fredag under kontorstid för att svara på dina frågor och funderingar gällande stambytet. En del av det kan vara eventuell oro i samband med detta. Vänligen lämna ett meddelande på telefonsvararen om jag inte kan svara, så återkommer jag snarast möjligt! 
  • Vid önskemål eller behov kan jag göra hembesök för att svara på frågor och hjälpa er söka lösningar på eventuella problem, både innan i god tid och under stambytets utförande. Alla samtal är konfidentiella. 
  • Vid medicinskt behov och uppvisande av läkarintyg kan man bli beviljad en tillfällig toalett där föreningen tar kostnaden. Men det går även bra att hyra och betala privat och alla beställningar sker via medlemskonsulent. Aktuell kostnad 2021, 85 kr per dygn. 

Tveka inte att kontakta mig om det är något ni undrar! 

Med vänlig hälsning 

Jenny Rosell 
Konsult Boendesociala gruppen 
HSB Stockholm