Nytt cykelställ i källaren – vad tycker du?

Styrelsen funderar på att installera fler nya cykelställ i källaren, och vi vill gärna ha dina synpunkter på hur vi gör detta på bästa sätt.

Under det senaste året har flera nya cykelställ installerats i källaren, både två-våningsställ och vanliga cykelställ. Frågan är nu om vi ska installera ytterligare ett två-våningsställ, eller låta det vara som det är nu?

Fler cykelställ skulle nödvändigtvis inte innebära att det blir mer plats för cyklar, men det skulle kunna skapa bättre ordning och reda. Hör gärna av dig till styrelsen om du har synpunkter eller förslag på hur vi ska gå vidare i frågan.

Har du en gammal cykel som står och skrotar och som du vill bli av med? Hör av dig till styrelsen på: info@brfsjukhuset3.se. De cyklar som inte har använts på många år kanske är dags att ta bort, så vi får mer plats och ordning.