Håll koll på ditt lägenhets­nummer

Våra lägenheter och förråd har egna nummer. Det gör det enklare för styrelsen när du rapporterar in någonting som rör just din lägenhet eller ditt förråd.

Det finns flera nummer för din lägenhet och det är ”BRF 000” numret som gäller inom föreningen. Det är enkelt att hitta eftersom det står på din ytterdörr. Det är det tresiffriga numret som du ska meddela styrelsen om du behöver hjälp med din lägenhet.

Det fyrsiffriga numret är skatteverkets beteckning på din lägenhet och du hittar det under föreningens nummer. Det är för ärenden som gäller utanför föreningen. Till exempel om du skaffar hemförsäkring eller ska deklarera.

Alla förråd i föreningen är också märkta med ett nummer. Det hittar du på en vit lapp på dörren till respektive förråd. Frågor om förråden kan du skicka till forrad@brfsjukhuset3.se.